2012. november 30., péntek

Mifelénk semmi újság...

Kedves Olvasók! :)

A jókedv csalóka: csavargásban professzionális Maci cicánk ismét eltűnt. :( Elvitte tőlünk a kóbor vére. Tegnap reggelre tűnt el, épp mint a múltkor. Azt eddig is tudtuk, hogy imád mindenfelé kolbászolni, de most már az is biztos, hogy a beleépített macska-GPS sajnos gyári hibás lehet. :(

Épp cukkinit és almát grillezek a gáztűzhelyen. A költözés ráirányította figyelmemet egy rég elfekvő házi gázi grillezőre. Egész jónak tűnik - és mivel Jácint épp alszik, a sülésidőben elkészül ez a kis bejegyzés is. :)

Kis manónk nagy élvezettel vetette bele magát a kóstolgatásba. Evett már almát, sütőtököt, körtét, répát, banánt. Ma lesz a napja, hogy üveges (szigorúan cukormentes!) papit fog kapni, mert amikor elaludt, mi inkább nekiláttunk a szőlőtelepítésnek. Értsd: elsétáltunk a szomszéd szőlőse felé a maradék három macskával, és egy hirtelen ötlettől vezérelve felszedtünk öt hosszú szőlőágat, amelyet levágtak és otthagytak. Lekacsoltuk, darabokra vágtuk, és bedugdostuk a mi foghíjas szőlősorunkba, a meglévő öreg tőkék közé. Kész-passz! :)

Legyen szép estétek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése