2012. november 7., szerda

Hurrá,megjött Apa! - Hoorray, Daddy has arrived!

Csodás hosszú hétvégét töltöttünk kettesben a fiammal, illetve hatosban a macskákkal. Apa elutazott az ország legtávolabbi csücskébe, táborba a Reikis varázsló kollégákkal. Neki is érdekes új élményekben volt része, és mi is jól éreztük magunkat itthon. Olyan szép idő volt, mindennap sétáltunk egy nagyot. Tovább tökéletesítettem a főzőtudományomat, ezzel a sütőtökös kolbászos levessel:

We had a wonderful weekend together with my son and the cats. Daddy has travelled to another end of the country to meet the fellow Reiki sorcerer guys. He had a lot of new interesting experiences,and we too had fun here at home. It's been a beautiful weather, we took a walk every day. I've been improving my cooking abilities by this pumpkin-sausage soup:


Innen vettem a receptet:
This is the origin of the recipe:

elmirapaleokonyhaja.blogspot.hu

Felfedeztem, hogy Pöti nagyon szeret zenét hallgatni. Figyelmesen, komolyan, örvendezve hallgatja, ami tetszik Neki. Bejövősek Halász Judit és Árpád atya kazettái is. Na persze Anya ha énekel, az az igazi! Végre elismernek. ;)
Így néz ki, amikor Jácint zenét hallgat:



Kicsit aggódom, hogy Apa nem mondott el mindent a táborról. Amióta megjött, sült csirkét ad a macskáknak, és ő faszenet eszik. Na de sebaj, azért még mindig Vele lehet a legjobban játszani! :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése