2012. november 2., péntek

Itt van az ősz, itt van újra! - Here comes the autumn again!

Csodálatos meseidőket élünk mostanában. Tiszta az ég, sokszor és még melegen süt a nap, nincs hideg kint. Olyan gyönyörű a lombok színezete, hogy az leírhatatlan. Lassú a levelek hullása. Éhes macskák még bátran portyázhatnak az egerek után. A kristálytiszta levegő kiveti magából a rádióhullámokat, és a térerőt.

We are having a wonderful fairytale time nowadays. The sky is clear, the sun is often shining warmly, there is no cold outside. The foliage on the trees are indescribably colourful. Leaves keep falling slowly. Hungry cats can still go hunting for mice. The crystal clear air extracts the radiowaves and signal from itself.

Test nélküli szem-száj feketemacskák riogatnak a fürdőszobaablakban az orchidea mögül.
Bodyless eye-mouth black cats are scaring in the bathroom window behind the orchid. 

Koránkelő őzikék falatozzák a lucernát az ablakunk előtt.
Early waker deers are chewing the alfalfa in front of our window. 

Igazából én sose szerettem az őszt. De egyszer voltam egy olyan temetésen, ahol a sok szomorúság mellett annyira szép volt, ahogy megállás nélkül, lassan hullottak a sárga levelek. Úgy érzem, majd ősszel szeretnék meghalni, hogy így hulljanak a falevelek.

Actually I never liked autumn. But once I've been to a funeral where apart from the great sadness, it was beautiful how the yellow leaves kept gently falling. I feel I would like to die in autumn, so the leaves would keep falling like that. 

Gyertyákat gyújtottunk Jácinttal, hogy érezzük, akiket szerettünk, mindig itt vannak velünk :)

We have lit candles with Jácint, in order to feel that all the ones we loved, are always here with us :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése