2012. október 10., szerda

Orvosok - Doctors

Ma egészségügyi napunk volt. Esedékes volt az utolsó DiPerTe oltás Pötinek, ezért bementünk Tázlárra a védőnénihez. Amíg vártunk, Jácint megtekinthette a tázlári csajszi felhozatalt: rajtunk kívül csupa lányos anyuka várakozott, összesen vagy öt pici lánnyal és babával. ;) Kisfiamat egyelőre csak én érdeklem, de gyanítom, ez nem lesz így sokáig. :)

Olyan ügyesen adta a szurit a doktor néni, hogy a kicsi nem is sírt. Nem néztem oda, lehet, hogy az asztalba adta, csak nem vette észre? :)

Majdnem elmentünk az állatorvoshoz is. Maci tegnap este bicegve jött elénk, mert az egyik mellső mancsán a karma mellett csúnyán begyulladt a mancs-ujja. Mondtuk, hogy reggel Jácinttal, aztán Macival megyünk majd az orvoshoz. A finom tanyasi levegő, a csendes éjnyugalom és a macskanyálas intenzív kezelés azonban meghozta gyümölcsét: reggelre alig volt már csak egy icipicit piros az ujjacskája. Jaj de jó! :)

Today we went to the Tázlárian pediatrician, because little Jácint had to get another vaccination. While waiting, we got to know other little children, there were only girls with their moms. But Jácint didn't seem to be interested yet, only about Mom. ;) He didn't cry at all! I was more worried than how much pain he felt.

Maci had a little inflammation on one of his paws, around the claw. We were worried but finally it healed very fast, so we didn't have to take him to the veterinarian.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése