2012. október 8., hétfő

Maci kirándul

Tegnap kirándultunk egy kicsit a környékre. A cicák szokás szerint az ajtóba csődültek, amikor kimentünk, majd velünk együtt indultak. Azonban Futi nem volt hajlandó elhagyni a biztonságos "körletet", és Rózsimák is csak a szomszéd ecetfásig tartott velünk. Na nem mintha félős lenne, hiszen ő született tanyasi macska, csak talált valami izgi bogarásznivalót.

Maci viszont hangosan nyávogva követett minket, nem maradt le, végig jött velünk, sőt, sokszor ő vezetett minket - természetesen füleivel hátrafelé antennázva. Néha szöcskérezett egy kicsit, egyszer pedig szarvasokat riasztottunk fel. A jó öreg Parakirály volt a legjobban megilletődve.

Hazafelé már eléggé elfáradt, meg is szomjazott, de végig tartotta a tempót. Hazaérve végignyúlt a kertkapuban, és büszkén nézett az otthonmaradtakra.

Imádom ezt a macskát!


Yesterday we made a short excursion to explore our surroundings. Maci came with us all along, he's been meowing loudly. He seemed to enjoy the walking a lot, and behaved just like a little doggie. Sometimes behind us, and leading us, paying attention backwards. In the end he became very tired and thirsty, but he seemed to be also very proud of the long walk he took! I adore him.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése