2013. január 18., péntek

Szeretnétek hírlevelet? :)

Drága Olvasók!


Egy ideje azt érzem, hogy szeretnék Nektek hírlevelet is írni. Nagyon egyszerű, nem kerül semmibe, mégis egy kicsit személyesebb, mint a blog, hiszen levelet kaptok tőlem. :) Arra gondoltam, egy héten egyszer küldeném, mondjuk vasárnap?

Hogy miről is szóljon? Természetesen arról, ami Titeket érdekel. Vannak ötleteim, amiről szívesen írnék, de először Titeket szeretnélek megkérdezni, hogy miről szeretnétek olvasni? Válaszaitokat várom itt megjegyzésben, a Facebookon, emailben vagy bárhogy! :)

Szeretettel
az álmodótanyasi háziasszony


U.i.: Aki van olyan vakmerő, hogy bármilyen hírlevél is lesz, igényt tart rá, az itt alul tud feliratkozni. Hírlevél már most vasárnap is lesz, mert két feliratkozónk már van! :))


Hírlevél

1 megjegyzés:

  1. Minden érdekel, abszolút minden! A kezdetektől, hogyan érlelődött bennetek a döntés, hogy lecserélitek a nagyvárosi létet tanyasira, az otthonkeresés, a kiválasztása, az otthonteremtés, s az, hogyan éltétek meg a változásokat, a ház és kert fejlődése, az évszakok változása, az állataitok, a mindennapjaitok, Jácint fejlődése, az apró kis csodák, ... ami épp adódik. :))
    Sok puszi!
    Helén voltam. :)

    VálaszTörlés