2013. december 26., csütörtök

Boldog zümmögő Karácsonyt mindenkinek!

Hogy vagytok, kedves Blogolvasók? Remélem, szépen, pihentetően telnek az ünnepek, azt hiszem, mindannyian megérdemeljük!

Hozzánk beköszöntött az a meglepő Karácsony, amikor különösebben nem ugráltam, nem siettem, hanem többnyire János főzött, János sütött, én csak kuktáskodtam. A takarítást sem vittük túlzásba - mondjuk ebben nincs újdonság. ;) Így is szép lett a kis fa, a narancsszeleteket házilag készítettük! Közben békében növesztem az új gyereket, a diétás karácsonyi menükön. Nem kevésbé finomak, mint a cukor-lisztgazdag fogások, viszont egészségileg nagyon sokat segítenek, főleg így kismama időszakban. Én is jól érzem magam, a legújabb családtag pedig már alig fér a bőrömbe! ;D 

Szenteste napján olyan szép időnk volt, hogy az összes méhecske kirepült, és nekik is volt lehetőségük néhány napig ünnepelni.A fiúk már rég nagyon jól egymásra hangolódtak, és rengeteget játszanak. Jácint szereti kijavítani a rajzainkat, és összedönteni a tornyainkat. Legjobban továbbra is az autókat szereti, és a telefonokat, távirányítókat, fényképezőgépet szeretNÉ.

Hosszú, hosszú évek után, végül körmöt is sikerült lakkozni! 


Kívánok Nektek ünnepi békességet, nyugalmat, sok-sok fincsi ennivalót, nézhető tévéműsorokat :D és persze szeretetet... bármennyire is elcsépeltnek hangzik, mégis ez a lényeg! 

Ezen a képen a gyerkőcünk talán kicsit jobban hasonlít rám, mint Apjára... ez is ritka! :)

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése